Thursday, December 22, 2011

#

Wedding Shiken kat Seremban

Alamak..nama wedding Shiken..tapi aku tak sempat snap gambar pengantin masa pergi cz handbag dipegang oleh en hubby. Tapi takpa nanti aku update later nak amek dari facebook Shiken.

Sabtu lepas aku dan en hubby ke Seremban. Kali ni aku excited giler nak ke sana cz dapat jumpa kawan-kawan lama masa study kat UTM. Tapi most of them ni ex-UTM Pahang. and aku pulak  ex-UTM Skudai. Kami ditakdirkan stay serumah masa 3rd year di Skudai. Memang kamceng la bila dah duduk serumah. Macam-macam ragam dapat tengok.

So..layan jela gambar yang mak buyung sempat snap.

1st mestila gambar en hubby terchenta

 3 mak buyung

Kami....

Last jumpa Lee rasanya masa duk study dulu la..

Dengan ita ni aku ade la slalu jumpa... ex-osmet aku after keje masa duk Bukit Jalil..

p/s: masa ni baby kat dalam 22 weeks ++.

4 comments:

z a t i e said...

perut kite lbh kurg je..xde la nmpk 'kebuyungan' tu..hehe..

FIeZa said...

yeke zatie...itew la...peknen anak sulung jugak ke?

e.l.i.z.@ said...

wehhh aku napok mu kuruhhhh

FIeZa said...

ha'a..marin saing aku kata muka aku cengkung sket...berat naik di perut je depa kata

Follow Us @soratemplates