Jemputan Malam Pratonton 7 Petala Cinta

11:05 AM


Yahooo..semalam check email ...aku ada dapat lagi email dari MetroWealth. Sudah tentu jemputan ke malam pratonton 7 Petala Cinta.

Bukti invitation..hehe

Cadangnya nak kasi untuk adik aku yang baru kawen tu..tapi malang nya date 12/3/12 tu wedding umah kami plak. Majlis menyambut menantu, kat Kelantan plak tu. So tak dapatla dia nak pergi. Aku plak tak pasti balik ke tak time majlis tu sebab aku ingat nak balik time cuti tunggu bersalin terus. Maybe next week. 

En hubby plak kerja. tak leh nemankan ku g pratonton ni. So maybe akan ku pass kepada sape yek... Sape nakkkkk..angkat mouse....

Aku ni sbenarnya nak sangat jumpa Diana Amir dengan imej baru nya. Dulu dah jumpa time die seksi meksi tu. Skang lagi sedap mata memandang..Comei je dia.


Nanti aku senang ku buat entry pasal sinopsis citer ni. Skang kena sambung kerja buat UAT test untuk SAP system... Arghhh....

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook