Wednesday, March 28, 2012

#

Debaran sebelum bersalin

Salam kawan-kawan. Saya harap kawan2 sudi doakan lagi untuk saya and baby supaya selamat. Malam ni saya akan 'bermalam' di ward KPJ Pakar Perdana, KB. Dan start berpuasa 12mlm ni. Insha'Allah kalau takde aral esok pagi Dr Zana akan buat operation since CTG ptg td show baby mcm tak aktif.. Arini saya dah genap 37weeks dan doc cakap baby dah matang. Scan tadi baby 2.8kg. Doakan kami berdua selamat dan dipanjangkan umur. Insha'Allah Amin. Tq Kawan2.....

4 comments:

aquagugurl said...

Aminn..moga anna & baby selamat n sihat2 je..

mek yusz said...

Ya Allah, Kau permudahkanlah sahabatku ini utk bersalin & smoga ibu & baby akan selamat hendaknya..aminnn

aquagugurl said...

Anna,tahniah..dah selamat bersalin yea.dapat tau dari blog sorang member RH
(http://sayepunyebelog.blogspot.com/)
congrats again..selamat bf & berpantang..

PurpleSakura said...

Alhamdulillah berkat doa kawan2..Allah permudah urusan saya bersalin smalam...tq kawan2

Follow Us @soratemplates