Kaki Kejang Ketika Pregnant

3:01 PM

Malam tadi kali kedua aku mengalami kekejangan kaki ketika tido. Aritu pernah sekali tapi sikit je rasa and kejap je rasa macam boleh handle cz masa tu en hubby ade tido seblah.



Malam tadi terjaga kul 3 pagi kaki dah kejang... aku xleh buat ape-ape...aku cuba sentuh dengan tangan tapi sakit giler. Terus ku duduk atas katil sambil nanges.. call en hubby 3 pagi bagitau dia..Dia suruh baca ada satu ayat and alFatihah sambil gosok di kaki.

Alhamdulillah reda sikit..bila dah reda..haha ku terus bangun g kencing. Lega tapi kesannya sehingga sekarang masih terasa sakit.. sengal-sengal

Arini genap 33 minggu 1 hari. Alhamdulillah baru dua kali kaki kejang. Kena tambah kalsium..hehe aku dah mengelat seminggu tak makan kalsium..sebab ...entah..hehe. Tapi maybe sebab malam tadi sejuk sangat kot... aku tersedar comforter entah ke mana...Aku kesejukan...



So memang aku dah agak...akan kena kejang kaki. So malam ni continue balik. Arghhh telan menelan pil .....aku sungguh malas bab-bab telan menelan pil. Tapi apa boleh buat.. Layan je la

You Might Also Like

6 comments

Like us on Facebook