Monday, December 3, 2012

#

Raihana Sayang sudah 8 bulan

Sekejap je pejam celik pejam celik anak aku tu dah masuk 8 bulan. Banyak sangat pengalaman manis pahit kami lalui sepanjang membesarkannya cuma ape yang boleh kami luahkan Raihana adalah anak yang baik sebab dia tak de ragam melainkan hanya menangis kalau lapar dan sakit. Cuma skang dah pandai menangis kalau mengikut aku or abi mau keluar nakg memane.. Hehe especially time aku nak g kelas.

Lama betul kan tak update blog sebab rasa agak busy dengan aktiviti melayan si comel ku itu. Last week masa 29hb tu kami saja keluar makan-makan kebetulan jugak dengan 8th month birthday anak kesayangan kami tu.

Tapi sorry dear, sayang tak dapat makan best lagi tau. Tunggu dah besar sikit yer.



Doa ummi dan abi semoga Raihana dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki serta menjadi seorang anak yang beriman, patuh pada abi dan ummi dan insha'Allah sayang akan menjadi anak yang bijak dan dapat membahagiakan kami sepanjang masa. 
Amin.

4 comments:

Miss Sue said...

bulat mata raihana !! ... comell...kirim salam kat rihana ;D

Ayuni Dati said...

comelnye die......

nurul cHempaka said...

mata sangat mcm nak korek2 bg keluar n ganti mata nurul!hehe

PurpleSakura said...

miss sue:tengkiu cik sue..
Ayuni Dati : Tq
nurul: amboiii bahaya betul auntie nurul ni..raihana takut laa dengan auntie,hihi

Follow Us @soratemplates