Finally.....Ku Beli Jugek Lens Nikon ...

1:01 AM

Malam ni sbenarnya dh sengguk2 depan lappy ni..tp tgh makan popia dulu before tido tkt terbabas x sempat bersahur..at least dh alas ngan popia...tp ckup ke...kira okla kot...

Arini paling best...kelas kul 6.30 smp 8.30 je....awal sejam...kelas td dpt assignment lagi...adesss..and one more aku dpt take home question exam utk satu sabjek tu ..kene submit by 3/9/10...isk..tu besday date aku..adeiiii...pulun la gamaknya nanti aku siapkan jawapan exam..

Since kelas abes awal...aku rushing g Taman Midah g jumpa adik2 aku yang nk balik kg..Lgpon aku nkg pegang lense baru aku tu..hahaha aku ni nk sangat beli lense sbenarnya..tp kelako rasanya xtau nk beli lense ape..heheh ..since adik aku ade rekemen satu lense tu..aku terus on jela...bajet 2k++...

Tadi dh g tryla..leh tahan jugek berat..adess xlama lg aku kene biasakan la ni..maklumla aku ni bukan la expert sangat bab2 bergmbo ni...main snap asal cantik kt mata aku..kira ok.hahaha

Alamak..dah ngantuk + pedih perut mcm gastric (cz pas buka td muntah2..huhu teruk betul)...
So layan zasst jele lense baru aku...heheh gmbo lense xsempt amek...aku amek je dlm website lain dulu yek...


Nikon AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF Lens for Nikon

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook