Holiday @ Genting

11:19 PM

Hurm...last two weeks aku and en hubby g holiday kt Genting...ekcelly plan dh lame since aku dh booked kan hotel time Genting buat promotion sempena ulang tahun ke 45 aritu...mase kami booked hotel and 2 ticket utk outdoor theme park..haha bajet berani la konon..tp aku penah layan game2 tu dah dulu...so this time mcm berani la nk layan lagi...tp mcm takut sket lor...kenapa la gayat aku ni makin menjadi2..haha

Kami gerak dr umah hari Ahad...check in siap2 baru leh g layan game...fuh lame gile nk check in..ni sbb kene queue...nasebla aku dh buat online booking..so leh skip queue utk amek num utk serve time check in...

After dh dpt kunci bilik...kami naik smayang siap2 baru turun layan game...en hubby mcm dah excited...excited nk tgk aku berani ke idak layan roller coaster..huhu huwaaa..
aku naik la jugek bende alah tu walau skali...eden x dapek lawan en hubby..die naik dua kali berturut2 roller coaster...tu pon bajet nk naiklg...sbb xde org kan...aku suruh je die naik..tp die lak yg segan..adeiii...

So...ape kata kita layan zassstttt gambo yg smpt kami snap time kt theme park tu...

En hubby melayan go kart...aku xdapek main....xlepas plak kali ni..hampeh





En hubby baru start naik roller coaster for 2nd time

Esoknya lpas check out..kami ke Strawverry Farm kt area Gohtong Jaya...fuh..mmg syok sgt petik strawberry snirik....ade jugek tomatoes kt sane..tp kami lebey tertarik kt strawberry...huhu





You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook