Jutawan sehari - Pre Bandung Trip

1:24 AM

         Jutawan..haha secara tiba2 hari ni we all jadi jutawan walau pon jutawan rupiah..kira okla kan dari tak ade langsung. Tadi aku g makan dulu kat Kg Baru. Sungguh sedap layan ikan bakar kat situ. and part paling best dapat parking depan kedai. Amat la sesuai untuk aku yang malas menapak bila dah kekenyangan.

        Lepas kekenyangan kami terus menghala ke Masjid India. Kat situ banyak Money Changer yang boleh dihala bila korang semua mau tukar duit. Tadi kami dapat rate RM351 = 1 juta Rupiah. Murah dua ringgit dari hari sebelum nya.

        Arini xbanyak pon kami g tukar, dalam 6 juta lebih je. Harap mencukupi untuk kami shopping. Tak sabarnya nak melangkah kaki untuk bercuti nih.. Okla tido dulu nak mimpikan macam-macam ado.

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook