Collect Tiket - Badai Semalam

10:46 AM

Hurm jangan jeles ye... smalam lepas keja aku rushing ke Istana Budaya dengan sepupu ku. Naseb baik jalan nak g tak jem.

Masuk je kawasan parking aku suruh cousin aku take over jaga kereta. Aku nak masuk collect tiket sat. Mudah je rupanya. Ada kaunter kat dalam tu. Belah kanan dari pintu masuk / tangga tu.


Malam ni aku akan g tengok teater ni dengan adik ku. Tengok testimoni orang yang dah pergi.. terbakor je. Ni yang buat tak sabar. Tambah-tambah ada Aaron Aziz dan Erra Fazira.


Sebelum balik aku sempat lagi snap gambo skeping kat entrance Istana Budaya tuh. Hehe


Zassttttt...

You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook