Wednesday, November 16, 2011

#

Collect Tiket - Badai Semalam

Hurm jangan jeles ye... smalam lepas keja aku rushing ke Istana Budaya dengan sepupu ku. Naseb baik jalan nak g tak jem.

Masuk je kawasan parking aku suruh cousin aku take over jaga kereta. Aku nak masuk collect tiket sat. Mudah je rupanya. Ada kaunter kat dalam tu. Belah kanan dari pintu masuk / tangga tu.


Malam ni aku akan g tengok teater ni dengan adik ku. Tengok testimoni orang yang dah pergi.. terbakor je. Ni yang buat tak sabar. Tambah-tambah ada Aaron Aziz dan Erra Fazira.


Sebelum balik aku sempat lagi snap gambo skeping kat entrance Istana Budaya tuh. Hehe


Zassttttt...

4 comments:

- dieyana - said...

jeles! nk g jugk, sbb ada aron aziz, tp nk terjah gitu aje lah..kalau ado tiket, ado lah, kalu tk dok...bai2 aje lah...hhuuhuh

PurpleSakura said...

biasenya ade...nkg terjah bila? jomla arini..leh tgk sensame...jom jom

e.l.i.z.@ said...

kalu ikut, brapo ya hargo tiket dio?

PurpleSakura said...

die ada byk jenis harga.. bermula dari RM 30 ke RM300 kot paling mahal...xsure la paling mahal brape cz xmampu eden..hehe

Follow Us @soratemplates