Tuesday, November 15, 2011

#

My Pregnant Story : I'm 17 ++ weeks now..

Sedar tak sedar skang aku dah masuk minggu ke 17. Orang kata alahan akan berakhir bila kandungan dah capai 3 bulan. Tetapi tidak bagi aku.. arghhh until now aku masih muntah-muntah sehingga la kjap tadi masih makan muntah. Cume x seteruk dulu. Tapi kadang-kadang teruk jugak. Smalam 8x muntah.

Ape yang aku leh buat..sabar jela and berdoa.Aku rasa alahan aku ni akan ok bila weekend. hehehe xtau kenapa..maybe sebab weekend rest lebey sikit kot.

Weekend aritu aku g scan.. baby normal, sehat. berat baby 200g masa scan.
Jom layan gambo baby ku yang doc scan masa week 16 and week 17.

Week 16

Week 17 (sila abaikan kedudukan gambo yang senget..hehe)


Eh jap...berat aku masa week 16 ialah 58.9 kg
Berat masa week 17 plak 58.5kg .Next check up plak bulan depan kat hospital Pantai KL.
Aku consult ngan gynea ku Dr Idora.She's very nice person. Sabar je layan kerenah aku.

2 comments:

vv said...

bestnye da tau berat baby.. vv bile tanya berat baby mesti doc cakap kecik lagi takleh nak ukur berat die.. erk~ so sad.

PurpleSakura said...

tula vv...ni 1st time bila scan ade berat baby..vv tunggu nnt 17 minggu kot baru tau berat nya..anna mase 16 minggu pon xde tulis berat baby....sabar ye dear.

Follow Us @soratemplates