Musang King durian di MAHA 2012

8:36 AM

Last weekend aktiviti kami sekeluarga full dengan Sabtu pagi tu ke MAHA 2012. En abi tak puas ati cz Jumaat petang before anta aku ke kelas dia tak dapat beli Musang King durian. So Sabtu pagi kami ke sana lagi. By the way, disebabkan dah pergi Jumaat kami dah tau parking yang paling dekat dengan gerai FAMA. So terus ke sana dan aku hanya tunggu dalam kereta dengan Raihana. Lagipon tak de parking. Bila dah dapat parking baru dan kebetulan en abi dah kiri kanan dengan durian nya, terus kami beli makan skejap kat bawah tu. Tak lama pon kat situ sebab panas, dan kami terus balik makan solat dan bersiap nak ke Midvalley cz ade Mom & Baby Exhibition.

Jom layan gambar, opss sorry gambar kat FAMA je ade sebab aku tak g pon tempat lain.

Labu terbesar
 

Kecil comel je papaya ni.
 

Sempat beli ais krim goreng coklat
 

Pink Guava...
 

Ni D24 durian. Besar nya seulas doyan nih..
 

Ape pon cik Musang King memang terbaek derr.


Grulppp..kenyang..oh ye aku dapat 3 voucher Subway dari Hitz.Fm. Masa tu saje g join pass Hello Kitty ape tah...hoho...

Erm..next citer sambung entry lain daa...

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook