Wednesday, December 19, 2012

#

Raihana Admitted at Pantai Hospital

Sabtu lepas ada appoinment dengan Dr Azam, paed kat hospital pantai bangsar. Actually untuk follow up selsema my sayang je. Malas asek kasi ubat je sian kat dia so paed mesti ade cara terbaik untuk atasi masalah anakku yang batuk teruk and selsema.

So bila Dr Azam bagitau better we admit and give her nebulizer for one or two days and see the progress. Normally baby will react positively.


Register untuk pilih bilik. 


So kami bersetuju untuk warded my daughter. So berkampungla kami. Admit sabtu tengah hari kul 11. Tapi pukul 5 kami mintak cabuttt balik cz nak amek barang2. So kami prepared pakaian untuk stay sana sampai isnin. Chewaahh stay sana dah macam hotel plak dah . Si kecik tu kemain suka duk dalam katil berpagar. Lompat sana sini dan asyik explore je .




Nyum...saya boleh makan ke ni sume ummi?

Taram..tayang tag


Sempat lagi explore hp daku

Then bermula lah episod nebulizer pertama untuknya. Fuhhhh nanges sepanjang masa setiap kali kasi benda ni. Sampai dia tengok nurse tu pon dia nanges. Fobia kot. Sbenarnya dia takutkan asap tu.

Tido kepenatan

Sebenarnya lagi kuat dia nangis lagi bagus sebab lagi cepat ubat tu masuk dalam paru- paru. Dannn resultnya malam tu aku langsung tak dengar my sayang tu batuk. Hehe aku tdo sekatil ngan raihana. Hehhe muat okeh walau kaki xleh diluruskan. Janji anak ku selesa. As usual aku tak de bawak botol susu cz memang kasi direct feeding. Nak kasi dia cepat sembuh dengan cepat.

Hurm sambung next entry plak citer lain. Saya nak beradu kejap.






No comments:

Follow Us @soratemplates