Mac Studio - Berjaya Time Square

2:48 PM

Semalam en abi ajak g Midvalley lepas keja. Katanya nak belikan aku iphone. Woww...bestnya
Hadiah besday ..tapi besday daku bulan 9...kira okla kot jadi hadiah besday sebab takut stock xde.

Memandangkan dah lewat petang, aku mintak adik aku tolong surf kat mana ada lagi stock since Machines Midvalley dah out of stock.
Banyak tempat kami call semua nya takde dan paling tidak jawapan hanya

" Iphone 4s kaler hitam 32GB" sahaja ada lagi stock.


Aku nak 16GB sajer... kaler putih..



Tiba lepas solat Asar adik aku cakap...dah call Mac Studio Berjaya Time Square.




Ada lagi stock..dia dah mintak derang reserve satu unit untuk aku...tapi dengan syarat kena g sebelum pukul 9 malam.




Raihana sudah pasti ku angkut sekali Aduh kat sana asek nanges.. Hehe nak ipad kot..wakakakaka mane mau..tentulah nak susu...naseb ade ruang baik...daku kasi la dia nyusu sementara en abi settle bayar dan daftar ape sume.

 Hehe akhirnya dapat jugak daku miliki iPhone 4s..orang lain dah advance..hhehehehe tapi kira okla jugak..dapatla layan Viber, WhatApps ape sume ngan gang-gang aku....

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook