Yeay..Balik Kampung

8:10 AM

Di saat entry ni dipublish .... kami sedang terbang di langit biru menuju kampung halaman. En abi balik dulu dengan keta, while aku dan Raihana terbang. En abi suruh booked MAS flight ticket sebab risau takut susahkan aku. Oh yer aku bawak balik stroller senang nak bawak Raihana kat airport nanti.


Bukti haa...hehe




Rindunya dekat tokmi dan tokma. Masing-masing menunggu nak tengok Raihana. Asek mengagah tokmi dan tokma dalam telefon je. Skali skala berskype dengan tokmi, cik su, poksu din dan tok abah..




Hope tak de aral melintang..insha'Allah dan mesti dapat layanan best sikit cz ada infant. Kawan aku yang travel MAS cakap special sikit bila travelling dengan infant. Kalo dengan AirAsia hurm katanya mungkin macam biasa jer. Untuk kepastian, kena naik sniri la AirAsia baru tau.


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook