Monday, August 13, 2012

#

Kwsp Portal Berwajah Baru

Aik...bila nak login i-akaun di kwsp tadi tak dapat, asyik keluar password salah. Heran jugak sebab password tak tukar. Tu notification kalau aku login guna url lame.

So, aku google dapat link baru dan terus login. Kena aktifkan dulu dan tukar password baru dapat guna. Hurm dah ala-ala maybank2u pon ada. Tapi lagi cantik dari interface lama.




Login skrin



Dah login



Sekian. Aku login cuma nak dapatkan jumlah akaun 1 je sebab nak tambah lagi pengeluaran untuk public mutual.

No comments:

Follow Us @soratemplates