Thursday, August 30, 2012

#

Raya kedua - 2012

Raya kedua, di rumah daku pulak yer. Tak g jerteh pon sebab jalan jammed dan macam rushing je ku rasa.
So hanya beraya di rumah, kebetulan pakcik dari Melaka tido di rumah ku.

Model Estima.haha


VIP okeh..hihi


Lepas pakcik aku and family balik kami ape lagi serang rumah sedara mara yang berdekatan...

Raihana terlelap after menyusu....

After penat beraya, balik solat kat rumah dan petang tu aku just beraya rumah ex-schoolmate yang berdekatan sebab nak g jauh-jauh tak larat nak queue dalam jammed.

 My family and with Kak Wan's family. 

With Atiey and her son..


Pastu balik..sebab nak rehat...Penat nya..

No comments:

Follow Us @soratemplates