Friday, August 3, 2012

#

Organic Vitamin C 1000mg terbaik

Vitamin C 1000mg
DALAM MASA SEMINGGU MAMPU :
* Memutihkan Kulit muka dan 1 badan
* Menghilangkan bintik hitam, jeragat, eyebag
* Menghilangkan jerawat dan parut
* Anti penuaan dan anti kedut.
* Menjadikan kulit licin, gebu dan berseri-seri
PENGAMBILAN SEHARI SEBIJI SAHAJA
Promo raya : 30 biji RM70 , harga biasa RM75.
Postage fee untuk Semenanjung: RM6 manakala Sabah Sarawak pula RM10
 
kalau ada yang beminat boleh komen kat post nie yer.... atau msg/ whatsApp kt no 013-3433878 


Ramai customer tanya yang Vitamin C saya jual ni, especially yang 1000mg tu ada campuran gluta + grape seeds tak :)

Here's my answer :
 Maaf, saya tak jual vitamin campuran. Saya hanya jual pure 100% vitamin C yang diproses secara organik ja. Tau sebab apa ? SEBAB SAYA TAK NAK AMBIL APA-APA RISIKO. Vitamin campuran adalah berisiko tinggi untuk bawak efek di kemudian hari sebab komposisi badan manusia tak sama. Ada yang boleh terima campur-campur ni, dan ada yang tak boleh. Lagi satu, kebanyakkan vitamin campuran ada bahan lain yang dicampur, itu membuatkan vitamin tu digelar Vitamin Sintetik dan BUKAN VITAMIN PURE ORGANIK. Macam Vitamin C ni, memang semua badan sangat perlukan sebab badan manusia tak produce Vita C dengan sendirinya. Selain tu, Vitamin C ni adalah vitamin larut air yang cepat terhidrat keluar melalui peluh, air kencing mahupun stress. Sebab tu lah manusia SANGAT PERLUKAN VITAMIN C DALAM BADAN UNTUK PENJAGAAN MASA PENDEK & MASA PANJANG :)

INGAT : Jangan obses nak cantik atau nak cerahkan kulit yang cepat sampai abai benda wajib tentang kitaran tubuh badan. Sama macam memandu, biar lambat tak pa, asalkan selamat sampai. Jangan kalut sangat nak cepat sampai destinasi, takut nanti di tengah jalan, kita sendiri yang 'tersungkur' ;)

No comments:

Follow Us @soratemplates