MERDEKA SALE : Promosi Vitamin C Organic , ABC , Acai Berry, BeautySkin Essence dan banyak lagi

7:07 AM


Harini saya nak berkongsi tentang Vitamin C . Kenapa kita perlukan Vitamin C?
Ia penting untuk:  
membantu meningkatkan tahap sistem pertahanan badan
Untuk kesihatan tulang, gusi, gigi serta juga struktur am badan.
-membantu memulihkan resdung dan bersin pada waktu pagi
-membantu dalam proses pemulihan kudis dan luka
-membina kalogen untuk kulit yang sihat
-bertindak melindungi sel dlm serangan antioksidan
-meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
-menghilangkan parut-parut jerawat/jeragat/
bintik-bintik hitam
-memutihkan kulit wajah serta keseluruhan badan



Apa yang saya hendak kongsi kan disini ialah betapa istimewanya Vitamin C ini... Vita - C 500mg merupakan produk pertama yang menawarkan perlindungan pelepasan terkawal semula jam demi jam dengan menggunakan komponen tumbuh tumbuhan semulajadi untuk memberikan bekalan vitamin C kepada tubuh bdn dengan lembut dan berterusan. Satu tablet 500mg vitamin C ni bersamaan dengan tujuh biji oren segar.

This is what we called nutrien serba boleh. Tambahan pula, tablet Vita - C 500mg yang diambil duakali selang setiap 5 jam,mampu mengekalkan paras plasma vitamin C dalam tempoh lebih drpd 24jam - setara dengan pengambilan 10mcg Chewable vita C seiap jam untuk 10 jam berturut......


Cepat-cepat harga promosi 

30 biji = RM45 RM40
60 biji = RM 90 RM 80
100 biji = RM 100
borong 1000 biji = RM0.80 sebiji

Postage fee:
Semenanjung = RM6, Sabah & Sarawak = RM10 

Harga adalah terhad while stock last...Lepas ni harga akan ikut harga lama.



 BEAUTYSKIN ESSENCE





* Antara artis yg mengamalkan BE ini ialah Adira AF, Isma AF, Saida AF (Kakak Dato Siti) dan Rozie (Kakak ipar Dato Siti) dan lain2 lagi.. Inilah dia rahsia kecantikan artis masa kini.


10 caps - RM 50.00
20 caps - RM 96.00
30 caps - RM 140.00
1 box - RM 240.00
500mg x 60 capsules = RM 240 biji
No.Pendaftaran KKM: MAL08031430TR



HALAL

 
 
Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung dan menyusukan bayi
Cara makan: 2 biji sehari (sblm tidur) atau
: 4 biji sehari (siang & malam)
Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong)


Kandungan: Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn


SUPRA FOUNDATION


Nak kulit gebu??
meh try supra foundation
Rm35+pos
cepat oder tinggal 15 bekas shj lg..
bekas baru lg cantik n lbh cute :)
SUPRA FOUNDATION
superb foundation..from german
kami buat dlm pack kecik sb klu nk beli pack besar agk mhal..hrga yg bptutan n even nmpk kecik tahan 4 bln..

cara pemakaian: sapukn cream then calitkn supra foundation.nk cntik lembapkn skit span n ratakn..mudahkn..boleh tahan lbh dr 8 jam..smua yg dh pkai smua vkp kulit muka gebus...try la..




ABC ACAI BERRY

 DIET SIHAT DENGAN ABC ACAI BERRY TANPA EFEK SAMPINGAN — 100% ASLI!

Acai Berry Plus selamat dari chemical... sekiranya product pelangsing yang ada sibutramine yang famous tu..bila dimkn, penggunanya akan rasa degup jantung lebih kencang, halusinasi dan sukar tidur malam, Husben sy sendiri makan, tak der side effect mcm tu, cuma rasa panas dan haus je sama spt mkn Tab EX... so, tak perlu risau dengan ABC plus yang sy jual ni yer :)
RM 120 (without postage)


Jika berminat, sila sms , whatsApp ke 
013 -3433 878

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook