Tuesday, August 7, 2012

#

Cantik, Langsing dan Sihat dengan ABC Acai Berry

Bulan puasa ni masing-masing sibuk nak diet la ape la macam-macam. Tapi cemane nak slim kalo siang memang kita berpuasa tapi waktu berbuka makan tak ingat dunia tuh.. Abaikan jela.

Kat sini saya nak kongsi pengalaman saya sepanjang berpuasa ni saya dah berjaya turunkan berat 3kg secara sihat di mana tidak ada mengalami berak-berak or kerap buang air besar, tiada berdebar or pening kepala di mana dengan kata lain tidak ada kesan sampingan.

Saya diperkenalkan dengan product ini dengan sepupu sendiri di mana dia sendiri pon sudah slim. Wah jeles ni. Daku haruslah mencuba.

Berat awal puasa = 58kg
Sekarang = 55kg

So ape lagi tunggu..jom langsing bersama-sama dengan cara sihat..



Testimoni ABC Acai Berry 66kg -52 kg
ABC Acai Berry Capsule
RM120 
Postage Fee: Semenanjung RM6, Sabah Sarawak RM10

Dijamin 100% Keasliannya Dan Kualitinya.Halal. Penurunan kelihatan seawal 2 minggu. Tidak Rebound (Badan tidak naik semula)!!


kalau ada yang beminat boleh komen kat post nie yer.... atau msg kt  013-3433878 atau di fb Anna Fieza

2 comments:

kin said...

kak, nape sy mkn mcm xde effect. sy rasa asyik lapar so end up mkn. mkn bkn mkn yg simple2, kdg2 mlm2 dlm kul 10 sy lapar sy mkn nasi.
sy mmg jenis minum nescafe n teh, tp since consume abc ni sy da stop minum tu sume, n minum air masak je byk2..
leh akk bgtau ape yg sy ptt buat?

PurpleSakura said...

hurm...bila adik beli ni? dari mana? sama ke ngan yg akak jual ni?

leh sms ke akak 013-3433878 nnt akak cuba consult adik. so far dari awal poser aritu akak dh turun 5kg..smp skang..

Follow Us @soratemplates