CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

7:54 AM

Pagi ni aku bangun awal , memandangkan Raihana masih lena diulit intan aku memulakan pencarian skirt and peplum okeh. Tetiba terjumpa blog Norzi Beautilicious House

Eh tiba-tiba terjumpa contest, so ape lagi peluang ni mana tau dapat skirt free best gak. Aku baru nak berjinak-jinak dengan dunia skirt and peplum sebab dulu tak sheshuaiiii kalau pakai...mcm besar je ku rasa..skang dah sedikit slim kira brani la nak cuba pakai ...

So untuk contest ni ade beberapa syarat yang WAJIB dipatuhi..seperti di bawah:



Syarat-syarat Am :
1) Mempunyai blog, bukan GA blog --> Yes, this is my blog
2) Warganegara Malaysia , menetap dan beralamat Malaysia --> Of course I'm Malaysian dan menetap pon di Malaysia

Syarat Penyertaan:
1) Follow blog Norzi Beautilicious House(nyatakan follower ke berapa di entry)
     I'm the 614th follower of Norzi Beautilicious House

2) Follow Blog  NORZI FOODILICIOUS HOUSE (nyatakan follower ke berapa di entry)
    I'm the 126th follower of Norzi Beautilicious House

3) Like page FACEBOOK (nyatakan klik like ke berapa di entry)
    I'm the 19,183th of your Facebook follower

4) Buat satu entry  CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'
    Done.

5) Ambil gambar di atas dah letakkan pada entry , linkkan ke entry ini.
     Done.


  
6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus.
     Saya nak tag kepada
     1) Yusz
     2) Fyda Wahab
     3) Mrs Fiza
     4) Zayda
     5) Mummy Chenta
     6) Putri
Korang tak ditag pon dialu-alukan join Contest ni..

7)Tinggalkan jejak entry anda di bawah entry ini, tunggu link anda di approve.
    Done

Tarikh mula  : 23 Dis 2012
Tarikh tutup  : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan    : 28 Jan 2013

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook