Kereta Untuk Dijual

2:41 PM

Sudah hampir setengah tahun kami menggunakan si comel 'H' tu, so weekend aritu aku tergerak ati nak iklan kan kereta dan superbike en asben di Mudah.my.

Oh ye ramai ingat aku trade in keta lama untuk amek keta baru. No no, saya tak trade in pon cz rendah sangat value dia nak amek. So en asben dan spray baru kereta Iswara SE ku tu dan kasi cantikkan sket ape yang perlu. Aku pon nak iklankan jugak kat sini kereta yang banyak berjasa untuk aku tu..











Condition: Used Price: RM 10 000 Type: Sedan
Make: Proton Model: Iswara Reg. year: 2003
Mileage: 130 000 - 139 999 Transmission: Manual Engine Capacity: 1300 cc
Color Type: Non-Metalic
Color:
Accessories: Sport rims

Only used go to office 10km from house.
Accident free

Reason for sell: Upgrade to another model

Interested please call Ajan
013-4809355


Price is negotiable

You Might Also Like

5 comments

Like us on Facebook