Wednesday, January 2, 2013

#

Selamat Tahun Baru 2013

Arini 2nd January 2013 rasanya masih belum terlambat untuk aku wish Happy New Year kepada kawan-kawan alam maya di luar sana. Busy sket untuk update blog sehingga banyak entry jadi pekasam. Hehe.



Alhamdulillah...semua azam tahun lepas dapat dicapai. Syukur padaMu ya Allah.. antara yang ketara ialah :

- dapat berat sebelum kawen
 - dikurniakan seorang baby gurl....
 - Taram..last but not least, kereta idaman aku (buat masa tu lah)...--Ahaks skang xde pikir lagi keta idaman lain..hehehe sebab fokus besarkan anak and kalo leh..tambah lg..wakakak Amin.



 Untuk tahun 2013, overally aku harapkan hidup menjadi sorang hamba yang dirahmati Allah DAN
- dapat abiskan master and konvo by this year. Insha'Allah..ade satu sem to go...
- azam continue untuk turunkan berat kepada 50kg (at least) ehem... 4kg to go..insha'Allah boleh...disiplin harus ada.
- kalo bleh, daku mau pregnant lagi untuk new born 2014. Insha'Allah. Doakan saya yer...

Nota kaki : tahun ni berazam tanak peram entry lelame..hurmmm boleh ker? cuba cuba harus cuba..okeh

-FieZa-




1 comment:

mek yusz said...

hepi new year 2013.... hopefully all dreams comes true

Follow Us @soratemplates