Wednesday, January 23, 2013

#

Short Trip to Penang

Sabtu lepas tak de plan nak g memane, so ajak asben g Penang. Bajet nak makan passembor tapi tak sempat just sempat makan mee udang kat sungai dua je.

pekene breakfast char kue teow dulu


view atas jambatan...tak jammed cz sampai dalam 2pm.


Aksi stunt si cilik

 
Cari-cari jumpa kapitan restaurant kat bandar. So makan tapi aku tak bape makan sebab kureng mamak2 ni..tak kena ngan tekak aku. Sorry.




En abi layan makan ngan Raihana.

Kami sempat singgah ex-schoolmate aku sambil nak kenal rumah dia kat area USM.Next time leh datang lagi.
 



No comments:

Follow Us @soratemplates