Merdekaa....

10:55 AM



Arini 12 May 2012..... daku sudah merdeka dari menjadi mak tang.. hehehe selesai sudah episod berpantang...skang nak kene maintain pakai bengkung.. pas ni nkg beli girdle ape semua untuk preparation nak pakai bila g kje...perut ade buncit sket dari sebelum peknen.. hoho...



Agenda daku arini..tak de nak g mana-mana selain nak pergi collect laptop ku yang sudah masuk clinic ak akibat AVG 2011... abis semua system file daku didelete..hancusss tak leh masuk windows terus..abis semua file kat dalam..arghhhhhhhhhhhh

Esok mungkin daku mau pergi shopping tudung...yeahaaaaaaaaaaaa shopping tudung baru untuk mood baru nak pakai g kerja... Plan nak borong tudung bawal printed macam kat bawah ni...Nak tunggu adik ku cuti ....ajak dia temankan daku...




Pengalaman daku semasa berpantang amat mahal...manis  untuk dikenang balik. Masa tu la aku dapat belajar memahami selok belok menjadi ibu.. Thanks mom , abi dan adik2 ku kerana support korang.


You Might Also Like

8 comments

Like us on Facebook