Beli Car Seat untuk Raihana

10:29 AM

Car seat ni penting untuk aku sebab senang nak letak Raihana bila nak anta dia ke babysitter atau nak bawak dia jalan-jalan nanti. Ahad aritu aku ajak en asben g survey dan beli terus di Manjaku, Bangi.

Banyak betul pilihan sampai rambang mata dan aku sempat sambar beberapa pasang baju si comel dan keperluan lain. Comei betul baju kanak-kanak ni kan.

Masa kat sini adoiiii 2x Raihana menangis nak nyum nyum..tpaksala ummi cari port sesuai..hehe naseb ade port yang line clear..hehe

Dah kenyang..baru leh kasi Raihana test car seat.

mcm best yang ni ummi....


ok nak yang ni..kaler ni..set...

yang tak tahannya bila diangkat dari car seat dia menangis, bila letak senyap plak..adeeii dah pandai demand yer anak ummi...

 

You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook