Thursday, May 31, 2012

#

Beli Car Seat untuk Raihana

Car seat ni penting untuk aku sebab senang nak letak Raihana bila nak anta dia ke babysitter atau nak bawak dia jalan-jalan nanti. Ahad aritu aku ajak en asben g survey dan beli terus di Manjaku, Bangi.

Banyak betul pilihan sampai rambang mata dan aku sempat sambar beberapa pasang baju si comel dan keperluan lain. Comei betul baju kanak-kanak ni kan.

Masa kat sini adoiiii 2x Raihana menangis nak nyum nyum..tpaksala ummi cari port sesuai..hehe naseb ade port yang line clear..hehe

Dah kenyang..baru leh kasi Raihana test car seat.

mcm best yang ni ummi....


ok nak yang ni..kaler ni..set...

yang tak tahannya bila diangkat dari car seat dia menangis, bila letak senyap plak..adeeii dah pandai demand yer anak ummi...

 

4 comments:

Ummi Zayda said...

hoho..besonye carseat, bleh pkai lama ni..muat x kt keta tuh..

- dieyana - said...

comeynye raihana dlm car seat merah, berapa rm hok ni?

PurpleSakura said...

ngah: a'a leh pakai lama..keta aku xtau la muat ke idak..muat kot..heheheh dh letak dlm keta abi dia...

dieyana: hok merah ni harga asal RM439..dpt less cz manjaku buat promotion..jadila dalam RM350 plus minus la...

Pink Lavender said...

makneng follow kamu
jom follow makneng

Follow Us @soratemplates