Friday, May 4, 2012

#

Stock breastfeed Ummi Raihana

Di pagi yang tenang ni, aku sempat update blog sebabnya Raihana masih tidur nyenyak sebelah abi nya. Malam tadi 100% abi nya berjaga menjaga dia. Dari salin pampers, bagi susu (naseb aku dah pam siap-siap), dodoikan dan pujuk Raihana suruh tido. Ummi malam tadi sakit senak perut. Kembung kot sampai 2x g toilet sebab senak sangat. Naseb lepas Raihana tido, abi tolong urut-urut ummi sikit. Sayang en abi..

Arini dah 37hari aku berpantang. Masih belum sempat buat stock untuk Raihana. Aritu dah dapat la tapi Raihana plak request lebih. Terpaksa stock digunakan. Bangun pagi tadi aku check ade dua botol je baki tinggal dalam freezer. Takper, ummi akan usaha lebih sikit.


 Contoh stock ... ummi guna botol dari Little Caliph since ummi beli medela freestyle dari dia.



Raihana tengah syok tido... tak mau kacau ye ummi.. Nanti anak ummi akan menangis kuat-kuat kasi abi bangun...Hehe

3 comments:

MrS. F!zA said...

nyenyak raihana tido..suka tgk..

Ummi Zayda said...

da nmpk skit2 rambut die...hehhee..

PurpleSakura said...

fiza: hurm tula..sambil dua dua tgn diangkat..mcm surrender

ngah: a'a dh nampak sket2..certain part je

Follow Us @soratemplates