Thursday, May 10, 2012

#

Raihana Selsema

Agak lama aku bercuti dari berblogging... kerana Raihana kesayanganku itu selsema. Ni gara-gara abi dia selsema..skali abi duk cium Raihana terus la senang si kecik tu berjangkit.

Akibatnya malam pertama dia kena selsema memang kami taktido ..sebab duk tolong dia...macam-macam cara dah dibuat..naseb berjaya.Kami hanya bagi dia minum ubat demam yang doctor kasi masa 1st month injection tu.



Esoknya terus kami bawak Raihana ke Pakar Perdana untuk rawatan...Doc kasi ubat macam kena pam ke hidung nya. So far dia nampak selesa dan mampu tido dengan lena sampai ke pagi sehingga sekarang. Syukur.

nilah ubat yang ku guna untuk legakan hidung Raihana yang tersumbat itu

Kesian aku tengok Raihana bila selsema..selera.still maintain.sehinggakan abi terpaksa dikuarantin...sorry abi...

Muka si kecik yang selsema..kesian kan



2 comments:

mek yusz said...

dh makin nmpk cm muka abi dia...hehehe..sorry ye umi... :p

PurpleSakura said...

sob sob...dh terbiasa ku dengar ayat itu

Follow Us @soratemplates