Kerenah si Kecilku..Raihana

1:25 PM

Entry tertunda lagi seperti biasa. Lately macam malas nak update blog. Tapi buat-buat rajin jela...Almaklumlah ada beberapa blog nak kena jaga.. opss ..

Last weekend kami ke IKEA, saja nak layan shopping sikit barang-barang rumah. Bawak Raihana sekali, nasib dia takde menangis ke ape..cukup baik....Tq sayang cz memahami situasi ummi dan abi.

test baby cot...

Banyak jugak beli...tapi terlupa nak snap gambo...hehe..malam tu melayan Raihana jela kat rumah...takde kje lain..sronot nampak dia dah mula cuba nak meniarap.adala skali dua terbalik kiok...nasib ummi and abi tolong pusing balik..Best nya rasa bila nampak progress pembesarannya di depan mata.


cubaan untuk meniarap sambil malas-malas....


Skali dah tidooo daaa


dah pandai nak main-main ni...yang ni pon jadila walau lom nak tumbuh gigi..





You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook