Tuesday, July 19, 2011

#

3 Days attended SQL Training

Last week 3 hari aku tak masuk office sebab attend SQL Training. "Maintaining and Implementing SQL Server 2005" under Global InfoSkills kat Bandar Sunway.

3 hari agak masak sampai aku hampir demam dan dah demam pon. Maybe aku ni tak tahan sejuk tapi sebenarnya air cond leh control tapi aku saja buat keras bajet leh tahan. Sudahnya demam.

Sepanjang 3 hari tu memang banyak ilmu aku dapat belajar. Tak sia sia kompeni aku bagi aku attend course ni. Sijil pon dapat. Tapi sijil kene amek smula sebab typo error..

Zassst kejap gambar training nih.

 Day 2..masih bertenaga

Day 3..end of session muka dh kepucatan sket. tapi enjoy the training so much.

No comments:

Follow Us @soratemplates