Tuesday, July 5, 2011

#

Farewell Dinner with Bosses

Jumaat lepas department di office ada dua farewell untuk dua orang bos. Sorang bos aku (IT) and sorang lagi japanese bos (CFO). so secara automatic akan dapat dua bos jugak. Dua yang baru ni japanese jugak.

seblah kiri bos lama, seblah kanan bos baru.

Farewell dinner ni buat kat Saloma Bistro, Jalan Ampang. Best sebab ade function so that ramai orang terhibur especially foreigner sebab macam-macam budaya dipersembahankan malam tu. Terbaek la..

 Saloma Bistro..my first time been there.

Snap gambar la ape lagi.

Malam tu aku rushing balik kampung lepas dinner. Balik ngan bakal adik ipar, insha'Allah. Malam tu ade xde mood sangat, maybe xleh makan sangat cz takut perut buat hal dalam bus. Perjalanan pulak jauh maa KL ke KB. 

Jom layan gambar-gambar lain lagi.


 ex-CFO (Mr Tatsumi-san) with me

 All members

 Belah kanan trainee, die pon last day aritu.

Japanese boss together..





3 comments:

e.l.i.z.@ said...

hop mano sor "abang"? hihiih

PurpleSakura said...

mu tgk gmbo first alik kanan

e.l.i.z.@ said...

oo bju putih tu..kiut² hihi

Follow Us @soratemplates