Monday, July 18, 2011

#

Progress for Cornice dan kitchen cabinet

Last weekend merupakan weekend paling bz antara aku dan en hubby. Kami manage to settle banyak benda and plan utk angkat barang dalam minggu ni.
Aku dah call kedai lektrik untuk hantar Fridge dan Washer machine lusa petang. Katil pon dah settle mintak diorang hantar lusa petang.

Sabtu hari tu granite sudah dipasang dah hoob sudah boleh dipasang. Kami akan pasang last skali untuk elakkan habuk berterbangan lagi.Ni latest picture update progress..

Kitchen cabinet ..
Untuk ruang tamu dan semua bilik just pasang cornice sebab kalau pasang plaster ceiling rumah makin rendah. Amatla tidak sesuai. Cornice pon cornice la. Aku dapat harga murah after compare dengan tempat lain. Kalau berminat leh contact aku, aku akan rekemen orang nya.

ruang tamu..work in progress

 Hasilnya..taraaaaaaaaam

view lagi.

Next, aku akan citer pasal lampu lagi.

7 comments:

e.l.i.z.@ said...

meme menarik la cornice ni sbb siryes-ly napok supo plaster silim..i loikeeeeeee

PurpleSakura said...

tu la pasal..i like so much weiii....jadi dih penyamaran ..

ZzamzZ said...

Salam perkenalan..sy pun tgh proses nk masuk rumah ni..ade buat wiring utk psg aircond x..klu ade bley share no contact coz still dlm pencarian..

PurpleSakura said...

owh nak wiring and pasang aircond eh
ade..awak sms kt saya..012-3204518
nnt sy bg number contact nye...

mizatye said...

salam,kak..blh emel contact no org yg buat cornice ni? tgh mencari untuk rumah sy..hayati.rameli@gmil.com
thanks :)

Ahmadniza Muhammadnoor said...

Assalmualaikum..saya nak contact no. contractor buat cornice/pc akak.. amadniza@yahoo.com..tq!

Siti Fatimah said...

Salam, bole bagi saya contact number org y pasang cornice x? saya bercadang da pasang cornice kat ruang tamu...thanks. - sitifatimah@2t.com.my / sitifatimahshamsuri@gmail.com

Follow Us @soratemplates