Wallpaper Bilik , Skirting dan Yard Tiles Dah Siap

10:48 AM

Update terkini .. smalam orang wallpaper call aku cakap nak pasang wallpaper pagi. Aku salah dengar cz bgtau pasal wallpaper Sabtu pagi. Adei..aku siap tanya jiran aku dia ade ke tak cz nk bagi kunci sebab maybe Sabtu pagi aku xde kat rumah. Skali ptg smalam dia call nk collect payment:

Justin: Akak..akak dah balik rumah ke?
Aku:  Not yet. On the way ni.. Kenapa?
Justin: Saya nak collect payment la.
Aku: Hah..payment Sabtula..lepas u pasang maa..Xkan belum pasang dah mau collect payment. I rasa u salah orang ni..

Justin:(laugh) Akak balik rumah tengok dulu then call saya.

Aku xpuas hati aku call indon yang buat skirting rumah smalam.
Aku: Amat..tadi ade orang datang pasang apa-apa kat rumah saya tak?
Amat: Iya.. ada. Di kamar itu ada.. (haha memang sah betul la ni aku kata dalam hati)
Aku: Hah ada..di dinding ya...
Amat: Iya..Cantik sekali

So..aku rushing la sebab nak tengok skirting since en hubby suruh aku inspect kerja derang. So alang-alang tu aku terus tengok wallpaper. Amboi derang siap tutup pintu bilik da..Macam ala-ala Deco Bersama Eric plak.. Tapi sniri buat kezutan la..sniri bukak pintu la..hehe

Bila ku bukak..Haaaa tarammmmmmmmmm

 Abaikan cat hijau tu ruang tamu punya kaler.Bilik masih bersepah..

Dua dinding je dipasang wallpaper..cukupla untuk bajet 2011

Next skirting yang dipasang semua ruang...termasuk pasang tiles dekat yard area.

 Belum buat kemasan lg..tapi inilah skirting yang dipasang. baru lah habuk di dinding tak bersepah keluar.

Tiles selepas dipasang. Masih belum kering semasa gambar disnap.

Itu sahaja untuk update hari ini. Later update pasal barang rumah. Excited betul pon ada.

You Might Also Like

7 comments

Like us on Facebook