Fridge and Washer Machine sudah sampai

10:55 AM

Actually dua barang ni sampai dua hari lepas. Aku pening kepala bila terkejut tengok besar pulak dah fridge ni. Masa kat showroom rasa biasa je..haha..leh pulak gitu..

Sama macam washer machine. Aku ingatkan xla besar sangat. Tapi itu la sizenye kalau dah 12.5kg. Ini kerja en hubby. Dia yang beriya-iya nak yang besar. Aku tak kesah sebab aku prefer design luar je. Hahaha. Yang penting fridge warna pink putih. Haha pinkish plak dah tema dapur aku.

Ni kalau tak masak lagi..tatau la ape nak cakap (kata en hubby)
Haha..i'll try my best bie..


Alamak gambar xclear. Nanti aku snap lg. Free gift dari LG pon cute. Nanti aku upload.

You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook