Saturday, January 21, 2012

#

Semakan Peperiksaan Penguasa Kastam Gred WK1-1

Hurm musim exam di UPM baru sahaja berakhir... Ku baru plan nak berhoorey..tapi malam tadi en hubby bagitau aku dapat surat untuk hadirkan sessi peperiksan SPA untuk jawatan Penguasa Kastam Gred WK1-1.
Patutla sehari dua ni macam tergerak hati nak belek website SPA tapi tak de la pulak terfikir dapat untuk peperiksaan tu..


Bagi sesiapa yang ingin menyemak.. Sila la ke url di bawah:

http://semakpe.spa.gov.my/go-home.php?ob=TAY&ac=01000

Sementara surat tu aku dapat tengok, so aku buatla semakan online..


Berdebarnya... nak kene study betul2 ni...

2 comments:

mek yusz said...

tahniah..Puan Fieza...nnt mudah sket kalo mu kija kastam..

PurpleSakura said...

hehe..mudahh..mudahh..nk dpt tu susahhh

Follow Us @soratemplates