Tuesday, February 14, 2012

#

Botol susu sudah dapat

Jumaat lepas aku dah set dengan Hajar untuk collect botol sus Avent untuk si kecil ku nanti. Actually aku beli online je since ia murah compare ngan market sini cz Hajar ni kebetulan nak balik Malaysia. Dia duk UK. So aku pon order la satu set. Dah amek barang baru bayar. Bagus kan.

Aku g collect dekat rumahnya di area Petaling Jaya. Takla susah nak mencari cuma tersilap masuk simpang dah kena u-turn. Mak aih..jem betul lpas waktu kerja area UM ni. Naseb skejap je tunggu turn nak u-turn.


So sampai umahnya, aku call..Taram dia kuar dengan box kat bawah ni..


Pastu kami terus balik... Aku dah kepenatan.

6 comments:

iu rf said...

brape harga dia fiza.. ? =)

PurpleSakura said...

RM110..kalo online paling murah beza RM30 ke gitula..dlm RM150 kot...pas aku order hk ni..baru ade satu tmpt tu offer RM110 jugak..

Ummi Zayda said...

murah gak ye..aku biase beli time offer kt jusco je..senang survey..ko pon minat avent gak ye..ank aku dr kecik spai skrg mmg pkai avent kecuali kt taska aku bg pureen non bpa...permulaan new born botol kecik 4oz je,pas tu pkai yg 9oz..beli yg botol kelabu skit ngn keperangan..sun block la kununnye..hehehe..

PurpleSakura said...

owh aku xminat ape2 brand..sbb xpernah beli..hahaha beli sbb membe aku dh beli..tu je...aritu xsure nk beli MAM or Avent..so ade offer murah yg Avent..aku belasah jela..xsangka plak sama ngan mu...senang la nk refer pasni...

MrS. F!zA said...

wowieee..akk dh mmbeli.syioknya..fiza blum start lg..tp perasaan excited tu dh ada..ekeke

PurpleSakura said...

tula..kene beli cpat2..bila perut besar makin x larat la fiza oii..
skang dh terasa ketidaklaratan itu..

wah..lom scan..dah scan nnt updatela yer

Follow Us @soratemplates