Botol susu sudah dapat

8:30 AM

Jumaat lepas aku dah set dengan Hajar untuk collect botol sus Avent untuk si kecil ku nanti. Actually aku beli online je since ia murah compare ngan market sini cz Hajar ni kebetulan nak balik Malaysia. Dia duk UK. So aku pon order la satu set. Dah amek barang baru bayar. Bagus kan.

Aku g collect dekat rumahnya di area Petaling Jaya. Takla susah nak mencari cuma tersilap masuk simpang dah kena u-turn. Mak aih..jem betul lpas waktu kerja area UM ni. Naseb skejap je tunggu turn nak u-turn.


So sampai umahnya, aku call..Taram dia kuar dengan box kat bawah ni..


Pastu kami terus balik... Aku dah kepenatan.

You Might Also Like

6 comments

Like us on Facebook