Monday, February 6, 2012

#

Happy 4th Anniversary to us

Walau dah malam..aku masih tak nak missed untuk publish entry sempena 4th Anniversary kami.


TODAY
...

..

.


Takde apa sangat yang sempat kami buat arini. Banyak spend time untuk follow up check up my pregnancy.


The best moment kami dapat melihat baby menganga mulut sambil minum air (menceguk air) sebanyak dua kali. Mungkin itu hadiah untuk mommy and papa nya...

Syukur kerana anniversary tahun ini amat bermakna kerana tidak lama lagi kami bakal bergelar papa and mommy. Amin..Insha'Allah.. Doakan untuk kami yer kawan-kawan..

2 comments:

Ummi Zayda said...

hepi anniversary...celebrate kt mane?

PurpleSakura said...

tq..xdan celebrate..balik kg...postpone je celebrate...

Follow Us @soratemplates