Monday, February 13, 2012

#

Nasi Sup Tok Ayoh - KB

Balik kampung aritu, after check up kat KBMC perut kami berkeroncong. Aku bagitau en hubby nak makan nasi sup tok ayoh...so dia layankan aje. Elok je lalu depan kedai Nasi Ulam Cekgu, nak makan situ pulak. Tapi tak de parking. So kami back to plan asal, makan di Kedai Nasi Sup Tok Ayoh.



Order sup tulang dua.. nyum nyum... kasi close up sikit.
 .....
...
.

Rasanya memang tak berubah, sejak aku sekolah sampai lah sekarang. Memang terbaek.


Nasi kosong dua dengan sayur goreng je. En asben dia tambah telur goreng. Aku tak nak takut muak.
Uwaa..nak lagi......sedappp


2 comments:

Ummi Zayda said...

sedap nih..hehehe..
ok gak template blog mu ni..mmg purple tp seram plak tgok mata burung antu tu..beso ngat...heheh..
weh, bg aku link template blog ni...aku nak try tuko gak la...hehehe..mudah no boring aku nih

PurpleSakura said...

alamak..aku main surf je td..nnt kalo terjumpa balik esok aku kasi...leh check kt history pc opis aku

dah nama pon template..harusla besar burung antu tu

Follow Us @soratemplates