Thursday, February 9, 2012

#

Melipat dan pack baju baby

Wah..kejap je..pejam celik pejam celik dah masuk 3rd trisemester. Orang kata dah masuk 7 bulan dah kena prepare beg untuk mommy and baby dan letak dalam bonet kereta. Aku baru siapkan beg tu last week sebab baru siap basuh dan lagi pon last week nak balik kampung. Risau jugak jalan-jalan jauh ni tak ready barang apa-apakan...


Hasilnya.. Aku tak de la beriya sangat janji cukup yang wajib dan 10 pasang lebey kot baju baby. Ingat nak tambah lagi. Tapi belum larat pulak nak berjalan. Asyik tak sehat lagipon ade muntah-muntah lagi.



Ini sahaja hasilnya.. Nanti ku update dua biji beg itu.

No comments:

Follow Us @soratemplates