Riadah di Taman Bukit Jalil

8:13 AM

Riadah...hurm takda la aku beriadah ke ape. Sbenarnya aku ajak en asben pusing-pusing Taman Bukit Jalil. Rasa rindu pulak sebab before pregnant dulu aku selalu jugak jogging kat sini petang-petang lepas kerja. So en hubby pon bawakla daku ke sana..

Oh ye pagi tu kami ke clinic utk check up biasa.

 Klinik Alam Medic. Suka sangat sebab bangunan baru semua nya baru.


 Me at taman. tak larat berjalan pulak dah. so lepak sambil tengok orang beryoga.


Yoga group

En hubby tukang bawak handbeg aku. tq bie..Love u so much.

Balik dari taman tu singgah solat Maghrib kat Petronas tepi Tesco Ampang. Sebab nya lepas tu kami mau terjah Restoran Asam Pedas Melaka kat Kg Pandan tu. Pergh..pedas and sedap..

Nati ku update di next entry.

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook