Tuesday, February 21, 2012

#

Tilam kekabu sudah dapat

Actually last week lagi aku dah receive tilam kekabu ni dari cousin Nini iaitu Eliza. Dia datang jumpa aku kat TPM punya area. Siap sembang pasal bisnes cotton dia lagi. Menarik amat menarik.

Harga RM230 order dari littleDiva.

Tag design from LittleDiva. Jahitan amat kemas. I like.


Set tilam kekabu, dua bantal peluk 2 bantal tido and tilam kekabu. All in kekabu dan with sarung Ikea.


view bawah tilam.

Tebal jugak tilamnya..lembut plak tu

Aci tak kelambu kaler ijau. Masa beli ni tak sure lagi gurl ke boy.. So beli la ijau. Tapi aku nak order satu lagi set kaler turqiose. Chantek sangat.




6 comments:

Ummi Zayda said...

wah..tilam da de...sedak golek2 ni..
aku de suugest 1 kelambu nih..ko cek email

FIeZa said...

owh...aku dh beli kelambu...

mek yusz said...

aku nok cr dress polkadot cm tilam mung...dress utk batrisya

PurpleSakura said...

hehe mesti comel batrisya pakai...
xpon cer mu order je ngan tokei tilam aku tu...

MrS. F!zA said...

tilamkekabu best! haitu bli kt darwisy kt jusco tu tebal saja je tp jahit tk balance span dlam tu so tggi sblh..lp stu ltk baby tenggelam..lgsg tkblh pakai..huhu

PurpleSakura said...

yeke fiza..rugi je..ni utk next baby plan utk kekabu jugak ke? kak fiza try rasmi guling2 sikit...sedap..lembut..so baby tido pon lembut la raso...selesa

Follow Us @soratemplates