Doa dan Petua untuk Menaikkan Uri ke Atas

8:10 AM

Placenta previa - amat menakutkan tapi sebenarnya kita ada peluang untuk menaikkan uri itu ke atas. Caranya:
1) Sujud lama esp masa sujud akhir tu doalah pada Allah supaya uri dinaikkan ke atas.
2) Buat senaman menaikkan uri
3) Pujuk baby supaya bantu kita
4) Amalkan doa ini (dan juga doa lain sekiranya anda tau). Macam saya, Alhamdulillah selepas seminggu amalkan uri naik perlahan-lahan. Di samping itu, saya hari-hari pujuk baby. Now tengah pujuk baby supaya tidak stick dengan position songsang.
Insha'Allah semoga diperkenankan oleh Allah.

5) Bangun solat hajat malam dan buat solat sunat lain di malam hari. Pagi tadi en asben bagitau mintak aku buat. Insha'Allah malam ni aku akan start buat cz sebelum ni asek buat tak buat sebab tak larat- mengantuk.

Rupanya ada hikmah aku sering bangun malam untuk kencing. Ia merupakan seruan untuk aku bangun solat malam. Terima Kasih ya Allah kerana memberi aku terbuka pintu hati ini.

So kat sini saya nak kongsi doa untuk kawan-kawan amalkan. Kalau tak clear uols leh email kat saya, insha'Allah saya akan send untuk korang.


You Might Also Like

37 comments

Like us on Facebook