Ajinomoto Family Day - 50 years - Part 3

12:06 AM

Part 3 plak. ni citer hari esoknya plak...Activity pertama ialah breakfast.. no no aku tak leh makan laa sebab still sakit. just temankan en hubby makan. Aku minum susu dan coco crunch yang dah kembang..tu pon sakit gila nak telan.


After breakfast, naik bilik pack baju ape semua, mandi heheh g breakfast tak mandi lagi..kantoi. Kami gerak turun kat bawah park keta kat skyway kat bawah. Alasan senang nak balik in case orang ramai x payah naik. Tapi disebabkan en hubby tak berpuas hati tak dapat naik kami pon queue la..punya la panjang.sejam jugak la queue.

 Tengah queue pon possing..

 Perjalanan bermula..readyyy GO

 Saya tidak gayat OKEY..Orang sekeliling je gayat..tengok derang diam je

tinggi kan..agak tinggi untuk orang yang gayat. 

Sampai kat atas...kami terus pusing untuk turun plak..main skywat semata-mata sahaja. Ok x? hehe
Layan lagi gambo..Zassttt.
 lalallala..banyaknye..masa ni aku langsung tak rasa gayat compare to masa naik cabel car kat Langkawi

 dah sayup-sayup..aku dah ready untuk pejam mata bila aku rasa takut

 dah turun balik

 muka sikit cengkung dari dulu....huwaa nak kurus lagi

 saya pon xgayat kata en hubby

ini adalah saya..Sekian. End.


You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook