Tuesday, June 28, 2011

#

Surprise on Monday morning

Gurlp...tengah syok buat kerja kat opis samalam aku dapat call from receptionst.

Miss Receiptionist: "Kak Fiza..leh keluar kejap tak ada hadiah nak suruh akak receive"
Aku: Hah..hadiah ape pulak ni...akak ke?
Miss Receiptionist: "A'ah akak la..ade bunga ni kak.."

Gulp...(sambil telan air liur).. sape pulak nak kasi ni...besday lambat lagi. Anniversary pulak dah lama lepas. belasah jela..

Bila di tengok tu baru ku tau siapa...Siapa lagi kalo bukan en hubby. Bie..i luv u so much..Thanks bagi bunga tu (mcm tau2 je aku teringin nak dpt bunga kt opis...wakakkakaka ngok ngek)

Ni haa..layan zassttt kejap gambar. ...6 red roses and 6 white roses....nyum...

 possing sket.paksa vendor aku snap gambar aku. naseb die sporting

 tuh die di sudut partition meja aku

 ni dah ade yang tak tahan nk bukak bagi bunga ni kembang..geram katanya

view lagi skali..skang aku dh wat balik bunga ni kt umah...rindunya kat en hubby

4 comments:

mek yusz said...

bestnya munG dpt bunGa...surprise...fiza...saat ni aku terlalu rindukan arwah... mayb sbb bila time aku off,aku xdpt nk sedekahkan alfatihah& ayat2 quran,time ni setan dtG mendampinGi aku...aku rasa nk menanGis saat ni...kelopak mata aku dh berGenanG air mata..td baca bloG eliza pun aku hmpr menanGis sbb bc cite ttG caldina je tu..astagfirullahhal a'zim....

PurpleSakura said...

tula aku dh agak dh..aku baca entry die terus aku teringat mu...sabar ye yus..walau mu off mu leh baca dalam hati yus..so sorry kalau entry ni mu lg sedey..aku xniat ape pon yus..bykkkan bersabar ye..aku demam plak dh ni..selsema..

e.l.i.z.@ said...

alamak...sowie yussssssss =(

bestnyo mu dpt bungo..aku penah gok tingin nk dpt bungo kt opis.w'pun pd hakikatnyo aku x behi bungo..x behi tu buke gapo.sero bazir tep.mugo meta jah layu..tp best pegey sejambok gitu =)

PurpleSakura said...

tula mung..aku pon mikir gitu.tu dok dumoh layu...rugi je raso...tp xpola...sipe jela

Follow Us @soratemplates